Află nominalizații la categoria „Best Hip-Hop Video” la VMA 2015!

mtv_video_music_awards_2015_showbizreport_ro_23765100

Anul acesta Gala MTV – Video Music Awards se va desfășura în Microsoft Theater din Los Angeles, unde controversata artistă Miley Cyrus îi va fi gazdă. Gala va avea loc pe 30 august, adică în această duminică, unde o parte dintre cei mai ascultați artiști ai momentului vor fi premiați la categoriile la care au fost nominalizați.

Pentru a trece direct la ce vă interesează, vă spunem că la categoria „Hip-Hop” aleșii au fost Big Sean, Fetty Wap, Kendrick Lamar, Nicki Minaj și Wiz Khalifa. Deși anul trecut Eminem a fost nominalizat la nu mai puțin de 6 categorii, în acest an, numele său nu își face apariția pe listele candidaților la premiu.

alright

Kendrick Lamar se regăsește în topul nominalizărilor, acumulând în total un număr de 5. Artistul a fost dublu selectat la categoria „Video of the Year”, atât cu piesa lui, „Alright”, cât și cu cea alături de Taylor Swift, „Bad Blood”. Kendrick Lamar a țintit și către „Best Male Video” și „Best Hip-Hop Video” cu piesa lui solo, iar cooperarea cu Taylor Swift i-a mai adus o nominalizare și la „Best Collaboration”.

Piesele de la categoria „Hip-Hop” sunt următoarele:

  • Fetty Wap – „Trap Queen”

  • Nicki Minaj – „Anaconda”

  • Kendrick Lamar – „Alright”

  • Wiz Khalifa ft. Charlie Puth – „See You Again”

  • Big Sean ft. E-40 – „IDFWU”

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu