Ad Litteram – Printre călăi [Videoclip Oficial]

 

Printre călăi”, o retrospectiva marca Ad Litteram a celor trei decenii de democraţie.

Ad Litteram vine în anul care marchează cei 30 de ani de democraţie cu un nou single – „Printre călăi”. Piesa este o retrospectivă a ceea ce au însemnat cele trei decenii de libertate pentru români – o luptă continuă pentru drepturile lor.

Single-ul este însoţit de un videoclip care îi arată pe români mereu în stradă, luptând pentru democraţie. Clipul punctează cele mai importante proteste care s-au petrecut în România – de la evenimentele din decembrie ‘89, care au dus la căderea regimului dictatorial, şi până la protestele din 10 august 2018. Videoclipul care însoţeşte single-ul „Printre călăi” este realizat dintr-un colaj de imagini din timpul protestelor petrecute în România în primii 30 de ani de libertate (Imagine: Claudiu Ristea, Postproductie: Dragos Dumistrăcel).

 

La finalul clipului, Ad Litteram trage concluzia – „Ne-au dezbinat timpurile şi am pierdut legătura cu sufletul. Lăsăm ipocrizia şi laşitatea să ne dea târcoale, iar ura oarbă, dar vicleană, deja şi-a făcut loc. Ieşim rareori în stradă cu speranţa că ne vom face dreptate. NU avem lider, suntem conduşi de temeri şi continuăm să alegem greşit. Uităm de onestitate, curaj, demnitate, valori şi responsabilitate, uităm să fim ceea ce am fost. Cinste şi onoare eroilor neamului, cei care şi-au jertfit viaţa pentru ţară, pentru unitatea noastră naţională. Militez pentru înlăturarea oricărei forme de înrobire a românilor. Acest proiect este un semnal de trezire a conştiinţei. Pace în suflete!”.

Booking Ad Litteram: +40723378543 SHOP Ad Litteram: http://www.urban-shop.ro/catalog/brand/ad-litteram-10000…

Audiție plăcută!

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu