A fost anunțată noua formulă HAARP CORD!

HipHopNews.RO a avut dreptate în urmă cu 2 luni la momentul publicării articolului ce a anunțat revenirea lui Cedry2k în muzică! Site-ul nostru a anunțat și revenirea trupei Haarp Cord, dar sub un cu totul și cu totul alt format. 3 dintre cei 4 membrii care au luat parte la ultimul material lansat de Haarp (Sișu Tudor, Tecko Starr și Stres) au rămas și în noua formulă, cel care nu se mai regăsește fiind Dragonu’.

Haarp-ul a luat naștere în 2010, atunci când Sișu, Pacha Man, Cedry2k și Dragonu’ s-au gândit să împartă cu ascultătorii ceva diferit și așa s-a și întâmplat. A apărut albumul „Dragoste Sau Frică” și a existat un turneu prin toată țara, dar în toamna anului 2011 trupa s-a destrămat datorită arestării lui Sișu și a neîntelegerii dintre Pacha, Cedrea și Dragonu’. În vara anului 2012, pe felie a intrat Carbon, practic Cedry2k dorind continuarea proiectului mai vechi numit Eqinox. „Vremurile Din Urmă” a consemnat o colaborare dintre Cedry2k, Carbon și Dragonu’, aceștia urmând să se despartă la sfârșitul anului din cauza retragerii temporare din muzică a lui Cedry2k și eliberării lui Sișu. „Ziua I” a apărut pe piață în 2013, Dragonu’, Sișu Tudor, Stres și Tecko Starr realizând un nou album și un turneu sub egida Haarp Cord.

De data asta, Haarp Cord arată total altfel! 7 MC și 4 DJ într-un singur proiect care va începe pe 19 decembrie la Timișoara, organizația Boombox Terrorists și clubul Daos fiind „vinovate” de organizarea unui concert de povestit nepoților. Cedry2k, Stres, Sișu Tudor, El Nino, Stripes, Euforic, Dragoș, Dj Grigo și Dj MO vor urca pe aceeași scenă și probabil vor lansa în 2015 un material nou (Tecko Starr și Dj WicKeD nu vor fi prezenți la concert, dar și ei fac parte din echipă). Proiectul este asemănator cu cel al Armadei din urmă cu câțiva ani, chiar și afișul evenimentului aducându-ne aminte de acele vremuri.

Stați cu ochii pe noi pentru alte evenimente și produse muzicale ale celor din Haarp Cord!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu