A apărut numărul 4 al revistei online Suburban Magazine!

http://www.suburbanmagazine.ro/aparut-numarul-4-al-revistei-online-suburban-magazine/

Suburban Magazine poate fi descărcată de AICI, însă sigur vrei să o răsfoieşti AICI, în spiritul revistelor bune ce nu prea se mai găsesc la tarabă, din nefericire.

După primele trei numere ale revistei noastre, care s-au dovedit a fi un real succes, revenim astăzi cu cel de-al patrulea număr al Suburban Magazine, ce va conţine, după cum v-am obişnuit, editoriale semnate de personalităţi cunoscute ale ariei suburbane din România, articole unul şi unul, concursuri blană, dar mai ales interviuri cu artişti şi personalităţi mari ale momentului.

De altfel, după cum aţi putut observa, am venit şi cu o nouă platformă, sperăm noi mai interactivă, mai uşor de folosit, dar mai ales una care să vă ţină conectaţi la cele importante ştiri din domeniul muzicii, graffiti, tattoo, până la urban fashion, carte, games sau comics.

Dintre cele mai importante materiale veţi putea găsi:

În prima parte a revistei #4 veţi găsi un amplu interviu cu rapper-ul american REKS, artist ce a colaborat de-alungul timpului cu nume mari precum DJ Premier, Statik Selektah, Termanology, Action Bronson sau Lil Fame.

Tot pe parte de hip hop veţi putea editoriale semnate de GANI sau Naighba (Da Hood Justice).

Cel de-al doilea interviu pe care îl puteţi găsi în paginile revistei va fi cu binecunoscutul artist reggae Johnny King, care ne dezvăluie în premieră care sunt motivele plecării sale din România, dar şi planurile sale de viitor.

În cea de-a doua parte, în rubrica de tattoo, Biggie, basistul de la Shadowbox, ne prezintă o mare parte a tatuajelor sale, dar şi povestea lor. Am înţeles din surse sigure cum că fetele ar fi mai pretenţioase, de aceea am venit cu o rubrică de fashion bine pusă la punct, unde ne pregătim de toamna (bolnavă) de afară. Ne-am gândit că e plină lumea de proşti (voi nu?) şi că trebuie şi o zonă de carte – ne permitem, că suntem la început – unde ”am chestionat-o” pe Cristina Nemerovschi, autoarea cărţii “Sânge satanic”, carte nominalizată la“Cartea anului 2010″.

Nu ştiu câţi dintre voi sunteţi, hai să spunem obosiţi, de subiectul Roşia Montană, însă dacă încă nu v-aţi făcut o părere sau nu ştiti toate “inside-urile” acestui proiect, colega noastră Septimia Sabadus a avut grijă să fiţi documentaţi cum se cuvine, contribuind cu un material bine documentat.

Nu puteam să nu venim şi cu rubrica de relaxare, unde învăţăm să ne preparăm acasă biscuiţi biscuiţi cu M&M, iar după răsfoirea revistei să vă invităm la un joc de Retro City Rampage, jocul ce combină o multitudine de joculeţe ale copilăriei noastre (a multora dintre noi, cel puţin).

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu