9 Februarie: Street Heroes – Cool As Ice Ediţia a V-a

Pentru spectatorii ce au participat pentru prima dată la un astfel de eveniment, cu siguranţă a fost fermecător, fiind vorba despre 24 de ore de muzică, exerciţii, artă urbană şi sport extrem, toate acestea concentrate în câţiva metri pătraţi.

De altfel, evenimentul din 9 februarie a fost prima ediţie indoor Street Heroes, lucru ce a constituit o nouă provocare pentru participanţi şi un deliciu pentru privitorii de rând, care, oriunde s-ar fi aflat, ar fi fost aproape de o zonă de antrenament, de scenă sau de zonele de concurs. Skate, bmx, role sau breakdance – acestea au fost categoriile la care au participat băieţi şi fete dintre cei mai tineri, printre care şi un puşti de 7 ani.

Fiind încă iarnă, şi numele evenimentului găzduit de Turbohalle trebuia să fie pe măsură: Cool As Ice, nume ce a contrastat, de altfel, cu unul dintre brandurile sponsorilor, Burn.
Între rundele concursurilor, atmosfera a fost asigurată de artişti precum Flou Rege şi DJ Albu, Aforic, Norzeatic, Chimie, Gojira, True Tiger şi CTC. Trebuie spus că beat-urile de Hip Hop şi DubStep se potriveau de minune cu numerele concurenţilor, care au avut o ocazie în plus să fie alături de cântăreţii lor preferaţi.

Interesante sunt diferenţele dintre membrii din public, începând cu vârsta (de la puştime până la bunici) şi terminând cu vestimentaţia, atât de uşor de etichetat şi de comentat. Acest lucru nu este, însă, decât o dovadă a faptului că arta urbană poate fi pe placul oricui şi că este susţinută de mai multe persoane decât s-ar fi crezut.

Mai multe poze aici – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.583690658326216.143253.383394031689214&type=3. Mulţumim colegei noastre Ana Nicoară.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu