9.06 – Lansare album La Familia – „Codul bunelor maniere”

Insula Artelor din Parcul IOR se va transforma pe 9 iunie, in insula La Familia.

Sisu si Puya au decis ca dupa 11 ani de absenta, 20 de ani de activitate si 10 ani de cand au recastigat in instanta numele La Familia, sa marcheze toate acestea printr-o petrecere Salajan Style.

Toate astea vor fi sarbatorite asa cum La Familia ne-a obisnuit in inima cartierului Balta Alba Salajan, pe Insula Artelor sau mai degraba, insula La Familia. Petrecerea incepe in jurul orei 14:00 si se termina la ora 23:00. Vor fi aproape 10 ore de muzica hip hop cu cei mai tari DJ, concursuri de Open Mic, Grafitty si concerte cu invitati speciali. Totul v-a culmina cu prezentarea show-ului La Familia.
Desigur veti putea achizitiona in format CD noul album La Familia – „Codul Bunelor Maniere”, album care va este deja prezentat pe canalul de youtube oficial al trupei precum si articole din magazinul online al trupei.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlybird – pana pe 15 mai – 40 lei

Presale – de pe 16 mai pana pe 8 iunie – 50 lei

In ziua concertului si la intrare pretul unui bilet va fi de 60 lei.

De asemenea, sunt disponibile si bilete la Categoria VIP care includ accesul la eveniment, album si accesul la afterparty in Club Vintage. Acestea vor avea pretul de 125 de lei si sunt in numar limitat (doar 50 de bilete).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu