6ase:6ase – Stop Exploatării (Video)

„STOP EXPLOATĂRII” este titlul noului videoclip al raperului 6ase:6ase. O melodie de care toată lumea ar trebui să țină cont, mai ales politicienii care continuă să vândă această țara.
Astfel 6ase:6ase intră în categoria puținilor artiști care realizează o melodie imporiva proiectelor miniere de la Roșia Montană și împotrivă exploatării gazelor de șist din România.
Se vede foarte limpede ce se petrece în ultima perioadă în România și anume, Roșia Montană și exploatarea gazelor de șist devenind un subiect tabu, cenzurat de mare parte din presa scrisă și trusturile tv care ori sunt neutre, ori aparțin unor foști sau actuali politicieni, care nu fac altceva decât să-ți ia ochii de la otrăvirea și distrugerea acești țări și implicit a populației.
Melodia țină să ne reamintească mesajul „Make up your mind!” acela de a va trezi conștiința și a oprii declinul. Va îndeamnă să salvați o țara fascinantă și toate energiile minunate care ne înconjoară.
Videoclipul a fost filmat în mai multe zone ale Bucureștiului inclusiv în Piața Universității unde se desfășoară de obicei protestele împotrivă exploatării, în câteva cadre participând și cei care stau aproape de un an în greva foamei. în Videoclip apar și imagini de la mai multe mitinguri din ultimul timp și a fost realizat de 6ase:6ase și Mircea Zanian, iar muzica a fost compusă de Pată la High Studio.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu