23 Ian. ONDA prezintă: CAMP LO @ Control Club

ONDA pres. CAMP LO

ONDA este cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane care se ține departe de clișee. Prezentată ca o alternativă viabilă la clubbing-ul mainstream, ONDA își propune să atragă atenția asupra noii direcții a culturii urbane, propunând o nouă modalitate de explorare a acesteia.

Martor al ascensiunii unor nume reprezentative pentru acest gen de muzică, dar și cunoscător al legendelor hip-hop, funk și jazz, ONDA are o dimensiune multi și interculturală, demonstrată de diversitatea showcase-urilor pregătite pentru scena bucureșteană.

Camp Lo

După aproape două decenii de la lansarea albumului de debut, Uptown Saturday Night, Camp Lo (Sonny Cheeba și Geechi Suede) revine în atenția iubitorilor de hip hop cu Ragtime Hightimes. Dacă primul album avea la bază sample-uri din anii ’70-’80, pentru Ragtime Hightimes Camp Lo a experimentat mai mult cu instrumente live oferindu-i materialului un sound diferit, dar fără a compromite viziunea creativă care i-a consacrat pe cei doi.

Produs de Ski Beatz, același producător din spatele Luchini aka This Is It și Coolie High – probabil cele mai cunoscute piese Camp Lo – Ragtime Hightimes reprezintă întoarcerea duoului din Bronx pe scena hip hop a anului 2015, la doar câțiva ani de la proiectul 80 Blocks From Tiffany’s (pt. I & II), în colaborare cu legendarul producător Pete Rock.

http://www.officialcamplo.com
https://www.facebook.com/OfficialCampLo
https://www.instagram.com/garavanigold
https://twitter.com/officialcamplo

 

LINEUP:

  • Camp Lo
  • Bogdan Asanovici

INTRARE: 30 lei

INFORMATII:

  • Sambata 23 Ianuarie 2016
  • Ora 20:00
  • Control Club

Constantin Mille 4

Event Facebook:

www.facebook.com/events/1144063178946119

PARTENERI MEDIA:

24 Fun, Advice Students, Alltime Clubbing, Anyplace.ro, Best-Event.ro, BestMusic.ro, Bucharest-Tips.ro, HipHopBlog, HipHopLive.ro, HipHopNews.ro, HyperFlesh.ro, IConcert.ro, InfoMusic.ro, InStilulMeu, MusicAddict.ro, Marpha HipHop, MusicNights.ro, Orasulm.eu, Papercuts.ro, Phoenix HipHop, Revista Atelierul, Revista IQool, Sapte Seri, Student din Provincie, SoundZone.ro, Urban.ro, UZR.ro, Versuri HipHop, VinSiEu.ro,

X-Treme Radio, Zile si Nopti, Ziarul Ring

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu