22 Apr. – The Fresh prezintă General Levy, Subcarpați & Frații Grime @ Arenele Romane

The Fresh - General Levy, Subcarpati, Fratii Grime

The Fresh revine pe 22 aprilie cu General Levy, incredibilul pionier al culturii jungle, alături de Subcarpați, Frații Grimme și Deeproots.

General Levy transformă Arenele Romane în locul său de joacă, unde livrează rime cu viteza luminii pe un ritm ce face publicul să explodeze în dans. Impregnată de cultura raggae și aflată la întâlnirea dintre jungle, hip-hop, funk și soul, prestația Generalului compune o experiență unicat.

Alături de Levy urcă pe scenă trupa-fenomen Subcarpați, noul proiect hip-hop underground Frații Grimme, format din Vali Umbră și Power pe Vinil, precum și selectorul Deeproots.

Porțile se deschid începând cu ora 21:00, iar biletele sunt disponibile la prețul de 45 de lei în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

GENERAL LEVY (UK)
X RAY RECORDS

www.general-levy.com/
www.facebook.com/generalevy
www.myspace.com/generalevy
www.xrayproduction.com

General Levy, un veteran veritabil pe scena britanică urban-progresivă, s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Grație fratelui său mai mare, Paul Levy și-a consolidat o cultură muzicală masivă, bazată pe ska, rock steady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae, creându-și propriul sound system – „Third Dimension”.

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„.

De la Garance Reggae Festival sau Summer Festival Jam la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival, General Levy a cucerit toate publicurile întâlnite cu prestațiile sale fascinante. Talentul incontestabil de MC, DJ, compozitor și producător relevă din colaborările de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker.

La 20 de ani după succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și reggae-roots.

LINEUP:

GENERAL LEVY
SUBCARPAȚI
FRAȚII GRIME
DEEPROOTS

BILETE:

•    45 de lei
•    Disponibile în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro

DETALII:

DATA: Vineri, 22 aprilie 2016


ORA: 21:00
LOCAȚIE: Arenele Romane
ADRESĂ: Strada Cuțitul de Argint nr.26

event

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCHhttp://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICAhttp://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEYhttps://www.facebook.com/urbanmonkey.at

Le Boutique Hotel Moxahttps://www.facebook.com/hotelmoxa

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, MARPHA HIP HOP, HIPHOPLIVE.RO, HIPHOPNEWS.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, PHOENIX HIP-HOP, RADIO REPUBLICA VERDE, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZONA REGGAE, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu