16.12 – Delinquent Habits @ Club Colectiv (București)

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic vă invită la ediția a doua a HIP HOP KOLEKTIV! După ce la prima ediție în primavara i-am avut invitați pe Paraziții, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alături de mulți alți invitați, de data aceasta este timpul ca un nume internațional să suie pe scena HHK, mai exact, direct din East LOS ANGELES, California, legendara trupa de latin hip hop, DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate.

Inainte de concert, biletele costă doar 29 de lei și pot fi gasite pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia și Perfect Tour din toată țara).

Biletele sunt de asemenea în vânzare și pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim: (Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Humanitas, Carturesti, Domo, Sala Palatului) http://www.eventim.ro/ro/bilete/delinquent-habits-bucuresti-club-colectiv-720597/performance.html

Organizatorii promit să ofere iarăși un afis cu 6 nume serioase, așa ca pe facebook event-ul showului roagă din nou fanii să voteze și să propună artiști locali pe care doresc să-i vadă pe scena din Colectiv. Votarea ale loc aici: www.facebook.com/events/1494374740843739

Invitatul special al serii este nimeni altul decât VLAD DOBRESCU (CTC) care vă oferi un DJ SET pe masura evenimentului și va asigura și partea de after party!

Biletele pentru showul DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv, pot fi găsite pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro și în rețeaua iaBilet și Eventim (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara,Vodafone, Orange, Domo, Carturesti, Humanitas, Germanos etc.. ) la urmatoarele prețuri:

– 29 de lei în presale până pe 16 decembrie
– 35 de lei la intrare

Mai multe detalii în curând !

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu