The Fresh prezintă: Dj Premier @ TY Event Hall Unirea (București)

The Fresh -DJ-Premier-15 Noiembrie

Pe 15 noiembrie, The Fresh îl aduce la București direct de pe Coasta de Est pe notoriosul DJ Premier, cel mai mare producător de Hip-hop al tuturor timpurilor.

TY Event Hall găzduiește o seară legendară pentru toți cei mesmerizați de spiritul lui Premo, supereroul care a făcut din GangStarr un cult alături de MC Guru în epoca de aur a hip-hop-ului. Cel mai important făuritor de piese din anii ‘90, DJ Premier învârte discurile pe degetele, evocând Brooklin-ul mai bine ca oricine prin sunetul său agresiv, disciplinat și atent cronometrat. Un maestru al producției hip-hop, Primo transformă în aur orice atinge, de la hip-hop sau funk la jazz, soul sau R&B. Din partea scenei locale, The Fresh completează seara cu Vlad Dobrescu DJ Set.

Evenimentul începe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile în avans, în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Pța Romană, la prețul de 30 de lei, și la intrare în seara evenimentului.

Până pe 6 noiembrie poți beneficia de un preț special de 40 de lei împreună cu biletul la concertul The Fresh – General Levy, Frații Grime, Deeproots de pe 6 noiembrie.

 

DJ PREMIER (USA)

YEAR ROUND RECORDS

premierwuzhere.com

instagram.com/djpremier/

soundcloud.com/dj_premier

twitter.com/REALDJPREMIER

facebook.com/DJPremierOfficial

youtube.com/user/Premierwuzhere
Etern relevant pentru scena muzicii din ultimele decenii până azi, DJ Premier, Preem, PREMO sau Primo este un producător și DJ american de geniu, apreciat în special grație faptului că reprezintă jumătatea instrumentală a duo-ului Gang Starr, alături de iconicul MC Guru. Născut în Houston și crescut în Prairie View, Texas, Christopher Edward Martin pe numele său adevărat, semnează primul contract cu o casă de producție la doar 19 ani și se mută în Brooklyn, New York. De aici, drumul său este pavat cu aur.

Numit de publicația Rolling Stone ”Cel mai mare producător de hip-hop al tuturor timpurilor”, DJ Premier beneficiază de cea mai mare parte din notorietate pentru producția Gang Starr, precum și pentru multe din hiturile celor de la Gang Starr Foundation. Foarte apropiat de grupul M.O.P., trupa lui preferată dintotdeauna, DJ Premier produce peste o treime din fiecare album lansat de ei, mentorând toate proiectele băieților, în timp rezența sa inspirațională alături de Royce Da 5’9″ a transformat proiectul Prhyme într-un succes consistent.

Activitatea sa de producție este extrem de valoroasă și include nume grele cum ar fi The Notorious B.I.G., Xzibit, Mos Def, KRS-One, Jay-Z, Kanye West, Snoop Dogg, Apathy, Big L, Big Daddy Kane, Bun B, Canibus, D.I.T.C., Fat Joe, Game, Ill Bill, Lord Finesse, M.O.P., Nas, Rakim, Royce da 5’9, și trupa de rock Limp Bizkit. Recent, DJ Premier a remixat într-un mod fabulos piesa ”Latch” – Disclosure ft. Sam Smith și a oferit o porție proaspătă din sunetul său rafinat cu piesa Hold ”The City Down”, produsă cu noua speranță a rap-ului alternativ Papoose.

 

LINEUP:

DJ PREMIER

Vlad Dobrescu DJ Set

 

BILETE:

  • 30 de lei
  • Disponibile în rețelele ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Pța Romană și la intrare în seara evenimentului
  • 40 de lei împreună cu un bilet pentru THE FRESH – GENERAL LEVY, FRATII GRIME, DEEPROOTS de pe 6 noiembrie

 

DETALII:

 

DATA: Duminică, 15 noiembrie 2015
ORA: 20:00

LOCAȚIE: TY Event Hall, intrare prin parcare

ADRESĂ: Piața Unirii nr.1 (în incinta magazinului Unirea, la etajul 1)

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

 https://www.facebook.com/events/114322715592069

 

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

 

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica
Le Boutique Hotel Moxa – https://www.facebook.com/hotelmoxa

 

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BLACKSHEEPSOUND, BUCHAREST-TIPS, BESTMUSIC.RO, DJSETS.TRO, ERAGON VIBES, HIPHOPLIVE.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC, IN STILUL MEU, MARPHA HIPHOP MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ZIARUL RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SEKAZONE.RO, URBAN.RO, VINSIEU.RO, X-TREME RADIO, ZILE SI NOPTI

 

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu