12 Dec. – DJ VADIM – Balul Bobocilor UNArte 2015 @ Control

Balul-Bobocilor-UNArte-2015

Pe 12 decembrie, Universitatea Națională de Arte București prezintă Balul Bobocilor 2015, alături de cosmopolitul DJ Vadim.

Artiști consacrați și în devenire vor da curs invitației la dans din Control Club pe ritmurile geniului creator DJ Vadim. Originar din Rusia, dar cu rezidențe în Berlin și Londra, producătorul îmbină cu șarm pe șevaletul său hip-hop nuanțe soul, funk, house, reggae și trip-hop, fiind responsabil de hituri ca Black is the Night sau Bluebird. În expoziția muzicală a serii se vor număra și creații semnate Fouchat, Giuser și Deeproots din partea scenei locale.

Balul Bobocilor UNArte București, gândit ca o ocazie de dans pentru studenți, absolvenți și nu numai, începe la ora 23:00. Biletele pentru bal pot fi achiziționate de la intrare în seara evenimentului, la prețul de 20 de lei.

 

DJ VADIM

www.djvadim.com

www.geni.us/VadimGrowSlow

www.soundcloud.com/dj-vadim

www.facebook.com/djvadim

 

De la descoperirea talentului vizionar de DJ și producător, DJ Vadim are la activ 2500 de apariții pe scene ca Sonar, Glastonbury sau Notting Hill Carnaval, din mai mult de 69 de țări în ultimii 20 de ani. Aventura muzicală începută odată cu înființarea propriei case de producție, apetisant intitulată Jazz Fudge, se concretizează prin asocierea glorioasă cu label-ul Ninja Tune, responsabil de hiturile The Terrorist, Black is the Night, Oneself și Bluebird.

Descris ca simultan electric și eclectic, sound-ul lui DJ Vadim prezintă influențe hip-hop, reggae, trip-hop, soul, funk, grime, dub’n’bass, condimentate cu ritmuri africane, house și boogie, transformându-l pe artistul rus într-un evoluționist sonic. Acest “John Coltrane al Hip-Hop-ului” se rafinează inovând în permanență prin combinații inopinate de stiluri și artiști ca Foreign Beggars, The Super Furry Animals, SBTRKT, DJ Krush sau The Herbaliser.

 

LINE-UP:

DJ VADIM

FOUCHAT

GIUSER

DEEPROOTS

BILETE

20 de lei – la intrare

DETALII

  • DATA: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
  • ORA: 23:00
  • LOCATIE: Control Club
  • ADRESA: Str. Constantin Mille nr.4

LINK EVENIMENT FACEBOOK

www.facebook.com/events/192636934408942

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu