12 aprilie – AFRO & Scrooge Owens @ Quantic (Bucureşti)

A-F-R-O, un emcee de doar 21 de ani, a reușit ca într-o perioadă foarte scurtă de timp să colaboreze cu legende precum DJ Premier, Erick Sermon, Pete Rock, Marco Polo, Pharaohe Monch, Gift of Gab (Blackalicious) și mentorul său, R.A. The Rugged Man. Artistul are un E.P. produs în totalitate de Marco Polo și în prezent lucrează la următoarele două proiecte, albumul său personal și un proiect intitulat AFRODOOM, compus din A-F-R-O și MF DOOM. Ascensiunea rapidă a emcee-ului vine ca urmare a susținerii pe care a primit-o în urma câștigării concursului “Definition of a rap flow”, organizat de R.A. The Rugged Man în anul 2014, concurs unde au participat foarte multe talente din Hiphop-ul internațional, printre care și Token. Juriul a fost compus din Vinnie Paz, Talib Kweli, Jean Grae, Murs, Twiztid, Rittz, Tonedeff, Locksmith și R.A.

Scrooge Owens, un emcee mai puțin cunoscut pe plan internațional în ciuda activității sale din anii ’90, a colaborat cu artiști cunoscuți precum Mr. Cheeks (Lost Boyz) și A-F-R-O. De asemenea, a contribuit la cariera unor artiști precum Jadakiss, Craig G., Smif-N-Wessun și Royal Flush. Poate cea mai interesantă colaborare pentru noi este cea pe care o are cu producătorul român SEZ, pe piesa recent lansată intitulată “Caution”. Cei doi urmează să lanseze un EP împreună cu ocazia concertului din București.

Ambii artiști așteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a susține din nou un concert împreună, ultimul show A-F-R-O & Scrooge Owens având loc în anul 2017.

Link eveninent: https://www.facebook.com/events/419939298746421/?ti=as

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu