08.04 – JFB – SoundFusion @ Club Fabrica

Dharma Creative prezinta
Sambata 08 Aprilie
Club Fabrica

JFB [ UK ] ♛ 3 x UK DMC Champion ♛

www.facebook.com/turntablistdj
www.youtube.com/user/BATTLEJAM
https://soundcloud.com/jfbdj

► JFB este unul dintre puţinii artişti şi DJ/ Turntable-ist ce îmbină tehnica sa de mixat beat-uri cu abilitatea de a jongla cu uşurinţă între stiluri. De asemenea atunci când te aştepţi mai puţin, JFB preia rolul de DJ, iar piesele alese de către acesta stârnesc o adevărată frenezie pe ringul de dans.

► JFB trece perfect de la Drum and Bass la Dubstep, Hip Hop, Funk, Electroswing, Ghetto Funk şi nu numai făcându-l unic în sfera muzicală internaţională.

► Cu remix-uri de la Fatboy Slim şi multe releas-uri şi compilaţii la case de discuri precum Hospital records, Ministry Of Sound, Rat Records, Skint Records, Jungle Cakes, Ghetto Funk etc, stilul lui JFB continuă să cucerească publicul încă de la prima sa apariţie.

În concluzie lăsaţi pe mâna sa două platane şi un mixer, iar rezultatul va fii cel putin spectaculos.

 

► Dharma Creative, continuă seria evenimentelor „Sound Fusion” unicat în România. Dupa Psychofreud si Benny Page, aduce in prin plan din nou o seară dedicată muzicii cu bass de calitate, condimentata cu cultura turntable si un line-up de prim rang ce duc enterteinment-ul muzical, la alt nivel !

 

►SOUND FUSION

Dub ► Reggae ► Hip Hop ► Drum and Bass ► Dubstep ►
Este un concept care intersecteaza mai multe stiluri muzicale, principalele fiind reggae si drum and bass.

Bilete:

Presale ! – 25 Ron – in numar limit ! Cu bonus un pack de stikare !

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu