„Onoare”, noul videoclip Guess Who! (Teaser)


Okapi Sound și Music Expert lansează mâine seară, ora 18.00, noul videoclip Guess Who, „Onoare”. Premiera va avea loc simultan pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV, fiind prima lansare în acest mod din România.

Filmările s-au desfășurat în studiourile din Buftea în regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who pentru videoclipurile „Oriunde te duci / Știu deja” și „Tot mai sus”.

„Onoare” este o melodie cu un mesaj puternic, pentru al cărei videoclip s-a apelat la o producție impresionantă: soldați, arme de foc etc.

În luna octombrie Guess Who a câștigat titlul de cel mai bun artist hip-hop în cadrul decernării premiilor MMA (Media Music Awards), eveniment desfă șurat la Sibiu. Acest premiu vine la numai câteva luni după cel ob ținut la Romanian Music Awards 2012.

Videoclipul „Onoare” vine la o lună după piesa „Fără titlu”, lansată exclusiv pentru mediul online. Melodia este o colaborare cu Fely și a avut premiera pe pagina de Facebook Guess Who și pe contul oficial de YouTube Okapi Sound.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu